Glasbewassing

glasbewassing2_srcset-largeHet wassen van ramen voeren wij in eigen beheer uit. U kunt ook hier weer rekenen op vakwerk door een ervaren glazenwasser. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd met moderne en veilige hulpmiddelen. Zo wordt voor het reinigen van grote objecten het TeleWash systeem ingezet. Sociale zorginstellingen, woningcorporaties, bedrijfskantoren en verenigingen van eigenaren behoren dan ook al jarenlang tot onze tevreden klantenkring.

Telescopische glasbewassing

Bij telescopische glasbewassing wordt er gebruik gemaakt van de eigenschappen van puur water, dit is water zonder mineralen. Wanneer we puur water over een oppervlak laten vloeien, lossen vervuilingen op en droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos op. Het reinigen van glas met het TeleWash systeem werkt sneller, effectiever en belast een gevel minder dan gewone glasbewassing met ladders. Het levert dezelfde zo niet betere kwaliteit. Telescopische glasbewassing is ook toepasbaar voor het reinigen van gevelbeplating en damwanden.

Voordelen van telescopische glasbewassing

  • Overal inzetbaar tot 4-hoog zonder inzet van zware hulpmiddelen.
  • Droogt streep en vlekkeloos op.
  • Milieuvriendelijk.
  • Geen valgevaar.
  • Uitermate geschikt voor glas, gevelbeplating en kozijnen.
  • Geen kostbare constructies of aanpassingen op of aan het gebouw. Wij kunnen natuurlijk de plaatsen die wel te bereiken zijn, gewoon met de ladder uitvoeren. Daar waar nodig zal eveneens een hoogwerker worden gebruikt.
N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!