Vloerreiniging Oss

Schoonmaakbedrijf van den Elzen schakelt u in voor een grondige vloerreiniging in Oss en omgeving. Wij beschikken over de modernste materialen en machines om vloeren en tapijten zo diep mogelijk te kunnen reinigen. Al meer dan 45 jaar staan wij in de omgeving van Noordoost-Brabant bekend om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze schoonmaakdiensten.

Vloerreiniging in Oss waarbij uw wensen voorop staan

Naast vloeronderhoud kunt u ook bij ons schoonmaakbedrijf terecht voor glasbewassing, gevelreiniging en schoonmaakonderhoud. Bij al onze diensten staan uw wensen voorop, vandaar dat ons schoonmaakbedrijf beschikt over een OSB-keurmerk. Dit keurmerk verzekert u van de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten. Bij een vloerreiniging van ons schoonmaakbedrijf in Oss voert ons speciaal opgeleid personeel de reiniging voor u uit. Maatwerk is hierbij zeer belangrijk, waardoor wij ook in goed overleg met u onze werktijden zullen bepalen. Op deze manier heeft u geen moment last van onze werkzaamheden en zien uw vloeren er stralend schoon uit.

Vraag ons gerust om onderhoudsadvies

Als u ons schoonmaakbedrijf inschakelt voor het reinigen van uw linoleum- of tegelvloer, dan voorzien wij u ook altijd van een onderhoudsadvies om uw vloer zo mooi mogelijk te houden. Bij een linoleum brengen wij daarom één of twee waslagen aan op uw vloer nadat wij deze hebben schoongemaakt. Bent u geïnteresseerd in een professionele vloerreiniging in de buurt van Oss? Laat het ons dan weten en neem contact op via het telefoonnummer 0412-624943.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!