Vloeronderhoud

monobrosseSchoonmaakbedrijf van den Elzen is gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van diverse soorten vloeren. Voor het schrobben en het periodiek herstel van vloeren hebben wij de modernste machines en materialen tot onze beschikking. Tevens hebben wij speciaal opgeleid personeel in dienst dat deze werkzaamheden vakkundig uitvoert.

Onze werktijden worden in overleg met u bepaald. Om uw vloeren in topconditie te houden, voorzien wij u na het reinigen van uw vloeren altijd van een passend onderhoudsadvies.

Linoleumvloeren

Linoleum dankt zijn goede reputatie vooral aan zijn onverslijtbaarheid. Een linoleum vloer kan jaren mee, mits u het onderhoud op de juiste wijze verzorgt. Het onderhoud van een linoleum vloer kan bestaan uit het strippen (verwijderen oude waslaag) en uit het machinaal schrobben van de vloer met een neutraal schoonmaakmiddel. Nadat de linoleum vloer is gereinigd, brengt Schoonmaakbedrijf van den Elzen een of twee lagen was aan op de vloer.

Tapijtreiniging

Het reinigen van uw tapijt kunt u volledig door Schoonmaakbedrijf van den Elzen laten verzorgen. Wij gebruiken hiervoor diversen technieken, o.a. de borstel methode en de injectie-extractie. In de laatste wordt heet water onder druk in het tapijt gespoten en ook onmiddellijk weer opgezogen.

Het voordeel van de heet water injectie-extractie tapijt reinigingstechniek is de capaciteit om grote hoeveelheden vuil en besmettingen uit te spoelen. Indien u kiest voor de borstelmethode kan het tapijt na reiniging weer vrij snel worden belopen.

Tegelvloeren

Ook voor het schrobben van alle tegel- en natuurstenen vloeren kunt u een beroep op ons doen.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!