Telescopische glasbewassing

Voor een professioneel uitgevoerde telescopische glasbewassing moet u bij Schoonmaakbedrijf van den Elzen uit Oss zijn. Bij telescopische glasbewassing maken we gebruik van een telescoopsteel en gedemineraliseerd water zodat we ook hoger gelegen ramen streep- en vlekkeloos kunnen reinigen! Onze glazenwassers beheersen deze techniek perfect, zodat uw ramen altijd glashelder zijn.

Telescopische glasbewassing met puur water

Bij ons schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant beschikken wij over veilige en moderne materialen om ramen te wassen. Hiervoor hebben wij meerdere ervaren glazenwassers in dienst. Regelmatig voeren wij bij onze brede klantenkring een telescopische glasbewassing uit met gedemineraliseerd water. Het gedemineraliseerde water wordt ook wel puur water genoemd. Het is vrij van mineralen en lost vuil heel gemakkelijk op. Bovendien laat het geen strepen of vlekken op het oppervlak achter en is het milieuvriendelijk. In goed overleg bepalen wij onze werktijden, zodat wij u nooit onder werktijd hoeven te storen om uw kantoor schoon te maken.

Vraag een offerte aan voor veilige glasbewassing

Als u kiest voor een telescopische glasbewassing, biedt dit zeker ook op het gebied van veiligheid veel voordelen. Bij het wassen van grote oppervlakken gebruikt onze glazenwasser het TeleWash-systeem, waardoor wij op een veilige manier een telescopische glasbewassing kunnen uitvoeren. Bent u benieuwd wat wij op het gebied van schoonmaak in regio Oss voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0412-624943 en laat u verrassen door onze uitgebreide mogelijkheden.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!