Tapijtreiniging Oss

Schakel het betrouwbare Schoonmaakbedrijf van den Elzen in voor een grondige tapijtreiniging in de buurt van Oss. Kom gerust eens langs bij ons pand aan de Venusstraat in Oss om onze mogelijkheden te bespreken. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend.

Professionele tapijtreiniging in Oss en omgeving

Ons aanbod aan schoonmaakdiensten is zeer divers, van schoonmaakonderhoud van gebouwen tot aan glasbewassing en gevelreiniging. Ook voor het onderhoud en de reiniging van verschillende soorten vloeren zit u bij Schoonmaakbedrijf van den Elzen goed. Wij beschikken over de modernste apparatuur en materialen om uw tapijt grondig schoon te kunnen maken. Bovendien is ons personeel, dat voor u een tapijtreiniging uitvoert in de buurt van Oss, speciaal hiervoor opgeleid. De technieken die wij gebruiken zijn injectie-extractie en de borstel methode. Bij de injectie-extractie spuiten wij met hoge druk heet water op uw tapijt en zuigen we dit vuil ook direct weer op.

Een schoon en gereinigd tapijt

Na verloop van tijd nestelt vuil en stof zich in uw tapijt en is het nodig om deze schoon te maken. Wilt u deze tapijtreiniging liever zelf uitvoeren in de buurt van Oss? Wij verhuren en verkopen ook tapijt- en schrobmachines waarmee u zelf aan de slag kunt. Wilt u uw tapijtreiniging liever overlaten aan ons deskundige personeel? Bel ons dan eens op het nummer 0412-624943 en laat dit met een gerust hart aan ons schoonmaakbedrijf over. Wij komen ook graag bij u langs om uw hele kantoor schoon te maken.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!