Schoonmaakbedrijf Schaijk

Schoonmaakbedrijf van den Elzen is een professioneel schoonmaakbedrijf in de omgeving van Schaijk. Ons werkterrein is zeer divers, van kantoren tot aan sociale zorginstellingen, bedrijven en woningcorporaties. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel dat ervoor zorgt dat uw bedrijf of instelling een hygiƫnische en schone plek is en blijft. Neem snel contact met ons op en kies voor de beste service op schoonmaakgebied.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de omgeving van Schaijk

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de buurt van Schaijk? Ons bedrijf is al meer dan 45 jaar een begrip in de omgeving van Noordoost-Brabant en heeft door de jaren heen haar expertise meer dan waargemaakt. Bovendien beschikt ons bedrijf over een OSB-keurmerk, waarmee u gegarandeerd bent van een betrouwbaar en kwalitatief schoonmaakbedrijf. U kunt, naast dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud, ook bij Schoonmaakbedrijf van den Elzen terecht voor:

Intensieve schoonmaak

Bent u binnenkort van plan om uw tapijt eens grondig te reinigen? Kom dan eens langs bij ons schoonmaakbedrijf in de buurt van Schaijk voor de verhuur en verkoop van schoonmaakmachines en producten. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Wilt u liever eerst telefonisch contact? Bel ons dan op het nummer 0412-624943.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!