Schoonmaakbedrijf Oss

Bent u op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf in de omgeving van Oss: bij Schoonmaakbedrijf van den Elzen zit u altijd goed. Ons bedrijf is gevestigd in Oss aan de Venusstraat 18 en is in te schakelen voor dagelijks of regelmatig schoonmaakonderhoud. Ons gekwalificeerd personeel staat voor u klaar om u te helpen.

Schoonmaakbedrijf voor instellingen, bedrijven en scholen nabij Oss

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf met verstand van zaken? Kies van voor Schoonmaakbedrijf van den Elzen met meer dan 45 jaar ervaring met het schoonmaken van bedrijven, instellingen en scholen. Maar ook voor het wassen van ramen en het onderhouden van vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Onze schoonmaakspecialisten kunnen in overleg met u iedere dag of wekelijks, na of voor werk- of schooltijd langskomen voor gericht onderhoud. In goed overleg leggen wij deze afspraken vast in een plan zodat u precies weet waar u aan toe bent. Transparant en flexibel, daar staat Schoonmaakbedrijf van den Elzen om bekend.

OSB-keurmerk

Ons schoonmaakbedrijf beschikt over het OSB-keurmerk: de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons bedrijf is daarmee gegarandeerd. Bent u geïnteresseerd in de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Oss? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan en bel ons op het telefoonnummer 0412-624943.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!