Glazenwasser in regio Oss

Bent u op zoek naar een ervaren ramen- en glazenwasser in omgeving Oss? Dan moet u bij Schoonmaakbedrijf van den Elzen zijn! Wij bieden een divers dienstenpakket als het gaat om schoonmaakwerkzaamheden. Van dagelijks tot periodiek onderhoud en het uitvoeren van specialistische schoonmaakwerkzaamheden; wij zijn uw professionele, betrouwbare partner.

Vertrouw op ervaring en vakmanschap als u een glazenwasser uit Oss inschakelt

Wij voeren het wassen van ramen in eigen beheer uit. Dat betekent dat u ook hierbij kunt rekenen op een ervaren glazenwasser in bijvoorbeeld Oss, die zijn vak als ramenwasser verstaat. Voor het reinigen van grote objecten zetten wij het TeleWash-systeem in. Hierdoor kunnen we sneller en effectiever werken met minimale belasting van de gevel. Bovendien maken wij gebruik van telescopische glasbewassing. Dat houdt in dat wij oppervlakte reinigen met puur water. Dit is water dat is ontdaan van mineralen. Hierdoor wordt vuil snel opgelost met een streep- en vlekkeloos eindresultaat. Deze methode is niet alleen milieuvriendelijk; het is ook een uitermate geschikte methode voor het reinigen van gevelbeplating en kozijnen.

Plan een afspraak met de ramenwasser in regio Oss

In 45 jaar hebben we als ramenwasser én schoonmaakspecialist een grote klantenkring opgebouwd in de omgeving van Oss. Dankzij onze tevreden opdrachtgevers hebben wij in 2013 het OSB-keurmerk mogen ontvangen, wat onze uitstekende staat van dienst benadrukt. Wilt u ook glasheldere ramen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven om een ramenwasser of glazenwasser in de omgeving van Oss in te schakelen. Wij zijn bereikbaar als u belt naar 0412-624943.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!