Gevelreiniging Oss

Voor professionele gevelreiniging in Oss en omgeving maakt u gebruik van de expertise van Schoonmaakbedrijf van den Elzen. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring met het uitvoeren van zowel periodieke schoonmaakwerkzaamheden als specialistische reiniging in de breedste zin van het woord. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden en onze tarieven!

Gevelreiniging Oss: verzekerd van kwaliteit

Gevels hebben het zwaar te verduren in Nederland; vocht is de grootste vijand van gevels wat onder meer kan leiden tot schimmeloverlast, mosvorming en witte vlekken door zoutuitslag. Goede bescherming van gevels tegen weersinvloeden houdt de gevel langer in goede conditie en verlengt daarmee de levensduur. Laat uw gevels impregneren door het ervaren team van ons schoonmaakbedrijf. Dan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op zodat u direct een goed beeld krijgt van onze mogelijkheden en van onze tarieven. Ook wanneer u graffiti van de gevel wilt laten verwijderen kunt u dit met een gerust hart aan ons overlaten. Deze kunnen wij snel en vakkundig voor u verwijderen zonder de ondergrond te beschadigen.

OSB-Keurmerk: samen voor een schone zaak

Door de jaren heen hebben wij met onze gevelreiniging een grote klantenkring weten op te bouwen en niet zonder succes; wij beschikken over het OSB-Keurmerk. Dat betekent voor u als opdrachtgever onder meer dat wij gegarandeerd kwaliteit leveren en financieel betrouwbaar zijn. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar 0412-624943.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!