Schoonmaakbedrijf Noord-Brabant

Schoonmaakbedrijf van den Elzen is hét schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant met een breed aanbod van verschillende soorten schoonmaakdiensten. In Brabant en omgeving zijn wij al jarenlang een bekende naam op schoonmaakgebied. Kwaliteit en service staan bij ons bedrijf centraal en daar kunt u nu zelf van profiteren.

Schoonmaakbedrijf van den Elzen biedt maatwerk in Noord-Brabant

Ons schoonmaakbedrijf beschikt over het OSB-keurmerk, waarmee u verzekerd bent van de kwaliteit die u van een professioneel schoonmaakbedrijf mag verwachten. Dit keurmerk garandeert u als opdrachtgever dat:

  • De schoonmaakdiensten volgens afspraak worden uitgevoerd;
  • Er een bijdrage is aan duurzame marktwerking;
  • De administratie in orde is;
  • De CAO volgens de regels wordt toegepast.

Wij zijn specialist op het gebied van schoonmaak en zijn flexibel inzetbaar. Zo hebben wij jarenlange ervaring met het schoonmaken van bedrijven, scholen, instellingen en kantoren. Als u kiest voor ons schoonmaakbedrijf in de omgeving van Noord-Brabant, dan stellen we samen met u een plan op hoe frequent u wilt dat onze schoonmakers langskomen. Precies zoals u dat in gedachten heeft, na kantoor- of schooluren zodat uw werk nooit onderbroken hoeft te worden.

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van professionele schoonmaak

Wilt u weten wat de uitgebreide mogelijkheden zijn van ons professionele schoonmaakbedrijf in Noord-Brabant? Neem dan snel contact met ons op via het telefoonnummer 0412-624943.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!