Schoonmaakbedrijf Geffen

Schoonmaakbedrijf van den Elzen is uw ervaren schoonmaakbedrijf in omgeving Geffen. Kiest u voor ons dan kiest u voor kwaliteit. Ons personeel is gekwalificeerd en weet wat professioneel schoonmaken inhoudt. Bovendien zijn wij flexibel inzetbaar en werken wij tegen een scherp tarief. Hiermee zijn wij al 45 jaar een breed klantenbestand optimaal van dienst. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Wij stellen graag een offerte op maat voor u op!

Schoonmaakbedrijf Geffen: een kostenbesparende efficiënte werkwijze

Schoonmaakwerk is maatwerk. In een oriënterende kennismaking nemen wij graag uw wensen en voorkeuren met u door zodat wij hier op in kunnen spelen. Wij werken efficiënt en kostenbesparend. U kunt bij ons vertrouwen op een kritische benadering als het gaat om de te leveren diensten en de onderhoudsfrequentie. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt maar profiteert van een goed schoonmaakwerk. Wij kunnen ook diensten als glasbewassing, gevelreiniging, en vloeronderhoud voor u verzorgen. Tot slot zijn wij ook uw vertrouwde adres voor de aanschaf of het huren van schoonmaakmiddelen –en/of machines.

Neem contact op voor een afspraak

Kom gerust langs in onze zaak waar u zich in alle rust kunt oriënteren op ons aanbod. Wij voorzien u graag van advies op maat zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via 0412-624943.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!