Schoonmaakbedrijf Heesch

Schoonmaakbedrijf van den Elzen is hét schoonmaakbedrijf in Heesch. Wij zijn al meer dan 45 jaar actief in het dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud en het uitvoeren van specialistische reiniging. Wij bieden een breed dienstenpakket tegen een scherp tarief. Een keuze voor ons is een keuze voor kwaliteit; niet voor niets voeren wij het OSB-Keurmerk. In een vrijblijvende kennismaking nemen wij graag onze mogelijkheden en uw wensen met u door zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Schoonmaakbedrijf Heesch: verzekerd van kwaliteit

Als hét ervaren schoonmaakbedrijf in Heesch en omgeving kunt u bij ons rekenen een efficiënte en kostenbesparende werkwijze. Zaken als glazenwassen of het schoonmaken van een kantoor en de frequentie van deze werkzaamheden benaderen wij kritisch zodat de kosten en het eindresultaat met elkaar in balans zijn. Kort gezegd: wij doen niet meer en niet minder dan noodzakelijk. U kunt ons onder meer inschakelen voor schoonmaakonderhoud, onderhoud van vloeren, gevelreiniging en glasbewassing. Bovendien kunt u bij ons ook uw benodigde schoonmaakmiddelen en -materiaal aanschaffen.

Breng een bezoek aan onze zaak in Oss

Wij verwelkomen u graag in onze zaak te Oss. Deze is van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 09.00 – 17.00 uur. Heeft u vragen? Stel ze dan gerust door te bellen naar nummer 0412-624943.

N

Meer dan 45 jaar ervaring in schoonmaak

Professionele schoonmaakdiensten

Het schoonmaakbedrijf in Oss en omstreken

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan!